Leta 2006 je zaključil študij medicine na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani. Specializacijo iz ortopedske kirurgije je končal leta 2012. Po opravljeni specializaciji se je zaposlil na Ortopedski kliniki v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana. Pri svojem delu se ukvarja s športno ortopedijo in kirurgijo kostnih tumorjev.

Redno se udeležuje ortopedskih tečajev in je tako v nenehnem stiku z najnovejšimi tehnikami kirurškega zdravljenja športnih poškodb in kostnih tumorjev. Redno se tudi udeležuje strokovnih srečanj doma in v tujini, kjer aktivno sodeluje z avtorskimi prispevki. Na znanstveno raziskovalnem področju se ukvarja z bioregenerativnimi terapijami ob poškodbah sklepnega hrustanca. Še posebej poglobljeno se ukvarja s športnimi poškodbami rame in kolena, pri čemer uvaja sodobnejše in učinkovitejše metode zdravljenja.

asist. Martinčič David, dr.med., specialist ortopedske kirurgije

SPECIALIST KIRURG ZA POŠKODBE IN OBOLENJA KOLENSKEGA SKLEPA, ZA POŠKODBE IN OBOLENJA ZGORNJEGA TER SPODNJEGA SKOČNEGA SKLEPA TER STOPALA IN ZA POŠKODBE TER OBOLENJA RAMENSKEGA SKLEPA
(01) 430 90 10

Koncesijska ambulanta: 16:00 – 18:00 (vsako 1. in 3. sredo v mesecu)

Samoplačniška ambulanta: 15:15 – 16:00 (vsako 1. in 3. sredo v mesecu)

  • link na urnik od tega zdravnika
  • link na naročanje