Ambulanta družinske medicine

Kontaktni podatki:

Telefon: 01/23 55 010
Mail: splosna@md-medicina.si

Urnik:

PONEDELJEK 8:00 -14:30
TOREK 14:30 -17:00
SREDA 16:00 -18:30
ČETREK 7:30 -11:30
PETEK 14:00-16:00

Zaradi bolečin v rami, tiščanja za prsnico, motenj spanja in še mnogih malih ali večjih težav iščemo pomoč v ambulanti družinske medicine oz. splošne medicine. Nihče nima rad čakalnic, čakanja ali pomanjkanja časa za posvet. Da bi imeli dovolj časa, da se posvetimo vsakemu od naših pacientov, se pacienti na posvete naročijo po telefonu ali elektronski pošti.

Ambulanta družinske medicine v okviru MD medicina je začela delati 1. februarja 2017 s polovično koncesijo splošne medicine, katere nosilka je dr. Snežana Kocijančič, dr. med. Delovni čas ambulante je v skladu z zakonom in zahtevami, kar pomeni, da ambulanta zagotavlja storitve vsak dan, od ponedeljka do petka, v dopoldanskem ali popoldanskem času.

Imamo svoj hematološki in urinski laboratorij, druge krvne, mikrobiološke in imunološke preiskave po našem naročilu opravijo na Adrialab ali Mikrobiološkem inštitutu Ljubljana. Opravimo tudi diagnostični testiranji spirometrijo in EKG.

V splošni ambulanti MD medicina v skladu s koncesijo opravljamo redne in preventivne preglede, ki jih krije zavarovalnica, izjema so osebe brez zdravstvenega zavarovanja, ki dobijo le nujno medicinsko pomoč. Opravljamo tudi odvzeme krvi in sezonska cepljenja, npr. proti klopnemu meningitisu ali gripi.

Nujne preglede opravljamo v času rednih ambulantnih ur in imajo prednost pred naročenimi pacienti. Zunaj urnika se pacienti v nujnih primerih lahko obrnejo na NMP na Bohoričevi 4, Ljubljana, ali kličejo 112.

Možni so tudi samoplačniški pregledi, kjer na željo in strošek pacienta opravimo dodatne diagnostične postopke in tako pridobijo drugo mnenje zdravnika splošne medicine.

splosna amb tim 1024x734 - Ambulanta družinske medicine

Tim splošne ambulante: dr. Kocijančič Snežana z Anjo in Uršo